Tervetuloa Taiteilijaseminaariin

26.11.2020

 

Vertaistaiteilijat kutsuu erityistä tukea tarvitsevat taiteilijat ystävineen koolle maailman historian ensimmäiseen Taiteilijaseminaariin verkon välityksellä keskiviikkona 2.12.2020 klo 9.15–11. Seminaari toteutetaan verkossa Teams-alustalla.

Taiteilijaseminaarissa julkaistaan Vertaistaiteilijat hankkeessa toteutettu Opas taiteilijalle. Selko-opas on osa Kettukin julkaisusarjaa. Opas taiteilijalle julkaistaan sekä paperikirjana että verkossa käytettävänä versiona, oppaan voi myös tulostaa nettisivuiltamme. Oppaaseen liittyvät myös taiteilija Maimu Brushwoodin toteuttamat lyhyet videot, joissa käydään läpi oppaan keskeiset sisällöt. Myös videot saavat ensiesityksensä seminaarissa.

Esittelemme Vertaistaiteilijoiden kehittämän Taidealan työvalmennus -toimintamallin ja käymme yhdessä taiteilijoiden kanssa läpi hankkeen aikana yhdessä koettua. Katselemme kuvia ja videoita Taiteilijatapaamisista ja muista hauskuuksista ja hienoista hetkistä kuluneiden kahden ja puolen vuoden varrelta. Kuulemme myös taiteilijoiden puheenvuoroja.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu 30.11. mennessä ja saat Taiteilijaseminaarin osallistumislinkin 1.12.:
Katriina Rosavaara
p.044-7606250
katriina.rosavaara@aula-tyokoti.fi

tai

Janette Aho
p.044-7448091
janette.aho@aula-tyokoti.fi

Linkki FB-tapahtumaan

Linkki selkokutsuun [pdf]