Muotokuvakioski2019-01-14T10:51:39+03:00

Muotokuvakioski

 

Muotokuvilla kohti omia ansioita ja yhdenvertaisempaa taidemaailmaa

Muotokuvakioski on verkossa toimiva palvelu, jonka kautta voi tilata valokuvan pohjalta toteutetun muotokuvan erityistä tukea tarvitsevalta taiteilijalta. Muotokuvakioskin taiteilijat on esitelty heidän omilla taiteilijasivuillaan. Taiteilijasivuilla voi tutustua taiteilijoiden aiempaan tuotantoon ja valita taiteilijan, jolta muotokuvan haluaa tilata. Jokainen tilattu muotokuva on uusi ja oma itsenäinen teoksensa, eikä lopputulos ole samanlainen kuin taiteilijan aiemmat teokset, mutta niistä saa käsityksen toteutustyylistä.

Muotokuvat tilataan taiteilijan sivulla olevasta tilauslomakkeesta, josta löytyvät myös tilattavan teoksen kokonaishinta (sisältää valmiin teoksen ja postituksen), teoksessa käytettävät materiaalit (esimerkiksi akryylimaalaus, tai lyijykynäpiirros), tilattavan teoksen koko (korkeus cm x leveys cm) ja teoksen valmistumisaika tilauksesta postitukseen. Lähetettyäsi tilausviestin, saat vastausviestissä tiedot maksun suorittamisesta ja tilauksen vahvistamisesta.

Muotokuvakioski-palvelu toimii vuoden 2019 ajan Vertaistaiteilijat-hankkeen kokeiluna, jonka tarkoitus on selvittää ja kehittää keinoja, joilla erityistä tukea tarvitsevat taiteilijat voisivat ansaita omalla taiteellisella työllään. Muotokuvakioskin teoksista maksetut korvaukset menevät suoraan ja lyhentämättöminä teoksen toteuttaneelle taiteilijalle. Muotokuvakioskin teoksilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Takaisin etusivulle